Wijnlokaal Breda

  1. Daguitje / 
  2. Culinair / 
  3. Wijnlokaal Breda

Alles draait om smaak bij Wijnlokaal Breda


In het altijd gezellige Breda vindt je een prachtig Wijnlokaal waar veel verschillende wijnproeverijen georganiseerd worden. Een wijnproeverij is zowel een gezellig als leerzaam avondje uit, waarbij wijn uiteraard centraal staat. De wijnproeverij vindt plaats achter wijnhuis Oktober in het proeflokaal.

Tijdens een wijnproeverij leer je veel over wijnen en over de feiten die bij de wijn horen. 
De avond zal eerst ingeleid worden met een introductie. Hier krijg je uitleg over het proeven en benoemen van de smaken wijn. Elke avond is er een wijnproeverij met een speciaal thema. 
Je proeft tussen de acht en twaalf verschillende wijnen die afhankelijk van het thema zowel mousserend, wit, rood als zoet kan zijn.

De wijnen worden op een duidelijke en heldere manier toegelicht. Deze worden aan het kennisniveau van de deelnemers aangepast. Hierdoor is de wijnproeverij geschikt voor beginners en gevorderden. De wijnen worden altijd in setjes van 2 geproefd, zodat ze goed met elkaar vergeleken kunnen worden. Tijdens de proeverij zijn er diverse bijpassende kazen en brood te nuttigen.


Faciliteiten

Rolstoelvriendelijk

Geen Wifi

Huisdieren verboden

18+ uitje

Geen eigen eten/drinken

Geen horeca aanwezig

Dit uitje is overdekt

Locatie


Wilhelmiastraat 52
4818 SH Breda

Openingstijden


Datum en tijd:
Naar eigen keuze, afhankelijk van beschikbaarheid

Prijzen


Prijzen vanaf:
€350 ( vanaf 8 personen)

Voor verdere vragen en opmerkingen stuur een mail naar info@wijnlokaalbreda.nl en informeer naar de mogelijkheden. Wij maken graag een offerte op maat.

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen voor Wijnlokaal Breda


Schrijf een beoordeling over Wijnlokaal Breda

Ontvang geweldige kortingen en unieke uitjes-tips

De populairste uitjes in de provincie

vltr