Rondleiding Gelredome

  1. Daguitje / 
  2. Bezienswaardigheden / 
  3. Rondleiding Gelredome

Rondleiding door het Geldredome, de thuisbasis van voetbalclub VitesseBen jij een echte Vitesse-fan en zou je graag een kijkje willen nemen in hun voetbalstadion? Kom dan deelnemen aan de rondleiding in het Geldredome in Arnhem. Naast een voetbalstadion is het Geldredome ook het grootste theater van Nederland waar veel concerten en bedrijfsevenementen plaats vinden. Het unieke van dit stadion is dat het veld verplaatsbaar is.

Tijdens de rondleiding kun je een kijkje achter de schermen nemen en kom je op plekken die normaal niet voor publiek toegankelijk zijn. De rondleiding start in het Home of History. Vervolgens bezoek je de kleedkamers, de persruimte, de VIP loges, het televisieplatform en het restaurant. Daarnaast maak je een wandeling over de overdekte publiekspromenade. 
Je kunt er ook voor kiezen om een technische rondleiding te krijgen. Zo maak je kennis met de duurzame oplossingen waarover het Geldredome beschikt zoals zonnecollectoren en –panelen. Projectleiders vertellen je tijdens deze rondleiding meer over de technische hoogstandjes binnen het stadion. Wil jij liever op eigen houtje het Geldredome verkennen, dan kan dat ook met behulp van een routekaartje met leuke wetenswaardigheden.


Faciliteiten

Rolstoelvriendelijk

Geen Wifi

Huisdieren verboden

Kindvriendelijk uitje

Eigen eten/drinken

Geen horeca aanwezig

Dit uitje is overdekt

Locatie


Batavierenweg 25
6841 HN Arnhem
026 880 7888

Openingstijden


Maandag
09:00 – 18:00

Dinsdag
09:00 – 18:00

Woensdag
09:00 – 18:00

Donderdag
09:00 – 18:00

Vrijdag
09:00 – 18:00

Prijzen


Voor kinderen t/m 12 jaar zijn de kosten € 6,00 per persoon.

Voor Volwassenen zijn de kosten € 8,00 per persoon.

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen voor Rondleiding Gelredome


Schrijf een beoordeling over Rondleiding Gelredome

Ontvang geweldige kortingen en unieke uitjes-tips

De populairste uitjes in de provincie

vltr