Madame Tussauds

  1. Daguitje / 
  2. Cultuur & Museum / 
  3. Madame Tussauds

Oog in oog met beroemdheden in Madame Tussauds


Heb je altijd al een keer een echte beroemdheid willen ontmoeten, maar is het je nog niet gelukt om oog in oog te staan met jouw favoriete artiest, acteur of realityster? Geef dan de hoop nog niet op, want als je naar Madame Tussauds gaat krijg je de kans om tientallen verschillende beroemdheden te ontmoeten. Niet in levende lijve, maar wel in de vorm van zeer realistische wassen beelden.

Armin van Buuren, Justin Bieber, One Direction, Doutzen Kroes en zelfs president Obama: je vindt ze allemaal in Madame Tussauds. Ga met jouw helden op de foto en het lijkt net of je de beroemdheden van het museum in het echt hebt ontmoet. Het bijzondere museum met wassen beelden is geschikt voor jong en oud en kan ook bezocht worden door grote groepen, dus je kunt altijd en met iedereen naar het museum om kennis te maken met jouw favoriete beroemdheden uit Nederland en andere landen van de wereld.


Faciliteiten

Rolstoelvriendelijk

Geen Wifi

Huisdieren verboden

Kindvriendelijk uitje

Geen eigen eten/drinken

Geen horeca aanwezig

Dit uitje is overdekt

Locatie


Madame Tussauds is gevestigd op de Dam in hartje Amsterdam, ongeveer op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Openingstijden


Madame Tussauds is elke dag geopend van 10:00 tot 19:00 uur (de receptie sluit om 18:00 uur) met uitzondering van Koningsdag (27 April 2015) en enkele privé evenementen.

Prijzen


Doordeweeks Bespaar Ticket:
Volwassenen € 14,50
Kind € 10,50

Online Bespaar Ticket:
Volwassene: € 19,50
Kind € 15,50

Bespaar Later Ticket (entree na 15:00):
Volwassene: € 17,50
Kind: € 15,50

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen voor Madame Tussauds


Schrijf een beoordeling over Madame Tussauds

Ontvang geweldige kortingen en unieke uitjes-tips

De populairste uitjes in de provincie

vltr