Groninger Museum

  1. Daguitje / 
  2. Cultuur & Museum / 
  3. Groninger Museum

Groninger Museum: een museum voor alle leeftijden


Veel mensen denken dat het bezoeken van een museum niet geschikt is voor gezelschappen met mensen van alle leeftijden, maar als je naar het Groninger Museum gaat is dit absoluut niet het geval. Het Groninger Museum is namelijk niet alleen geschikt voor volwassenen en oudere kinderen die het leuk vinden om zeer uiteenlopende tentoonstellingen te bekijken, maar ook voor jongere kinderen die het leuk vinden om actief bezig te zijn en op deze manier meer te leren over diverse onderwerpen.

De reden dat het Groninger Museum ook geschikt is voor kinderen, heeft te maken met het feit dat je in het museum naast het bekijken van diverse tentoonstellingen ook kan deelnemen aan activiteiten. Hierbij kun je denken aan activiteiten als speurtochten, maar ook aan familieworkshops voor het gehele gezin. Kortom: of je nu met volwassenen naar het museum gaat of met een groep kinderen een dag uit gaat, iedereen kan zich vermaken in het Groninger Museum.


Faciliteiten

Rolstoelvriendelijk

Gratis Wifi

Huisdieren verboden

Kindvriendelijk uitje

Geen eigen eten/drinken

Horeca aanwezig

Dit uitje is overdekt

Locatie


Museumeiland 1
9711 ME Groningen
0900-4466880

Openingstijden


Het Groninger Museum is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 met uitzondering van maandagen. Het museum is gesloten op Nieuwjaarsdag (1 jan.), Koningsdag (27 apr.) en Eerste Kerstdag (25 dec.)

Prijzen


Volwassenen
€ 13
17 t/m 18 jaar / CJP / Studenten (HBO-WO)
€ 10
6 t/m 16 jaar
€ 3
Schoolgroepen (t/m MBO)
€ 3 p.p.
0 t/m 5 jaar
Vrij entree

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen voor Groninger Museum


Schrijf een beoordeling over Groninger Museum

Ontvang geweldige kortingen en unieke uitjes-tips

De populairste uitjes in de provincie

vltr