Duinrell

  1. Daguitje / 
  2. Pretparken / 
  3. Duinrell

Spectaculaire attracties en veel vermaak


Duinrell legt de laatste jaren zoveel nadruk op haar Tikibad en het bijbehorende vakantiepark, dat je bijna zou vergeten dat het pretpark zelf ook ontzettend de moeite waard is voor een dagje uit. Duinrell is er voor het hele gezin, met bijvoorbeeld de toegankelijke achtbaan Dragonfly van 361 meter lang en 15 meter hoog. En natuurlijk is er de Splash, die je misschien niet helemaal droog houdt aan het einde.

Voor de echte waaghalzen is er de Falcon, die je kaarsrecht omhoog brengt… en daarna ook weer terug. In de Waterspin ga je samen met 39 anderen over de kop en de Mad Mill schommelt en draait tegelijk.

Door zijn veelzijdigheid aan attracties is Duinrell geschikt voor jonge én oude kinderen. De kleinsten kunnen terecht in de kikkerattracties en de indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory, en als je even wilt afkoelen, kan je altijd een balletje op de midgetgolfbaan slaan. En dan hebben we het nog niet gehad over de Verkeerstuin, het vlot of de rodelbaan…


Faciliteiten

Rolstoelvriendelijk

Gratis Wifi

Huisdieren verboden

Kindvriendelijk uitje

Eigen eten/drinken

Horeca aanwezig

Dit uitje is overdekt

Locatie


Duinrell
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
Telefoon: 070 515 5255

Openingstijden


Van 31 maart t/m 5 november is het park geopend van 10.00 tot 18.00, op sommige dagen is het park in deze periode tot 17.00 geopend.

Prijzen


Combiticket Duinrell & onbeperkt Tikibad – € 20,00

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen voor Duinrell


Schrijf een beoordeling over Duinrell

Ontvang geweldige kortingen en unieke uitjes-tips

De populairste uitjes in de provincie

vltr