De Efteling

  1. Daguitje / 
  2. Pretparken / 
  3. De Efteling

Waan je in het sprookje van de Efteling


Er is één plek in Nederland waar zelfs de prullenbakken leuk zijn. Dat is natuurlijk de Efteling. Zodra je naar binnen wandelt onder de grote poort en tegen de torenhoge nek van Lange Jan aankijkt, begeef je jezelf in een sprookje. Of je nou jong bent of jong van geest: je valt van de ene verwondering in de andere. Loop door een sprookjesbos vol bekende verhalen als Sneeuwwitje en Roodkapje, en vergeet je vooral niet over te geven aan de vele memorabele attracties.

De vaartocht in de Vliegende Hollander begint onschuldig, maar eindigt met een spetterende duik! Wie van houten achtbanen houdt, kan niet om Joris en de Draak heen. Maar de Efteling heeft ook vertier… in het donker! Vogel Rok is een overdekte achtbaanrit waar geen zonlicht aan te pas komt, en dan hebben we het nog niet over de prachtige lavenwereld Droomvlucht, waar je ogen en oren tekort voor komt. Sla vooral ook de wonderlijke boottocht Fata Morgana niet over. Of Villa Volta, waarin je niet meer weet wat boven en wat onder is. Er is geen pretpark met zoveel bijzondere attracties als de Efteling.

Efteling is elk seizoen leuk
De Efteling is niet alleen leuk in de lente en zomer, maar op elk moment in het jaar. Zo is er elk seizoen iets bijzonders te beleven, zoals de lichtwatershow Aquanura die beweegt op de beats van DJ Tiësto. Of de liveshow Raveleijn, waarin ridders met mysterieuze helmen het opnemen tegen vuurspuwende draken. Zelfs in de winter is de Efteling meer dan de moeite waard. In de befaamde Winterefteling gaan de attracties gehuld in sneeuweffecten en kan je zelfs kan schaatsen en langlaufen!


Faciliteiten

Rolstoelvriendelijk

Gratis Wifi

Huisdieren verboden

Kindvriendelijk uitje

Eigen eten/drinken

Horeca aanwezig

Dit uitje is buiten

Locatie


De Efteling
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel

Openingstijden


2 feb t/m 31 mrt
maandag t/m zondag
11.00 uur – 18.00 uur

1 april t/m 30 juni
maandag t/m zondag
10.00 uur – 18.00 uur

Zomer Efteling
1 juli t/m 31 augustus 2015
maandag t/m zondag
10.00 uur – 20.00 uur

alle zaterdagen tot 24.00 uur!

Prijzen


Prijzen variëren afhankelijk van het seizoen van €32 tot €35

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen voor De Efteling


Schrijf een beoordeling over De Efteling

Ontvang geweldige kortingen en unieke uitjes-tips

De populairste uitjes in de provincie

vltr